Анджелина Джоли проговори за операциите на дъщерите си (Вижте Шайло с патерици)

Гласувайте за статията

Захара и Шайло с операции една след друга

Навръх 8 март Анджлеина Джоли проговори за здравословните проблеми на дъщерите си. Оказа се, че Захара и Шайло са били на операционната маса.

Джоли пише за американския Time, че през последните два месеца прекарала в болница със Захара. А преди няколко дена и по-малката минала под ножа за тазобедрената си става.

Актрисата не уточни коя от биологичните й щерки е била оперирана. Но от последните папарашки снимки на Анджи, на които е с Шайло и Вивиан се вижда, че по-голямата от двете е с патерици.

Анджелина Джоли с Шайло и Вивиан
Снимка: Легион медия

Холивудската звезда призна, че двете момичета са се подкрепяли взаимно по време на болничния си престой. Помага ли си и дори оказвали помощ на медицинските сестри. Тя пише: „Виждах как се грижат една за друга. Шайло научи всичко от медицинските сестри, дори им асистира. А аз щастливо наблюдавах сестринската им любов.”

Според западните таблоиди здравословните проблеми на Захара и Шайло сближили бившите съпрузи Анджелина Джоли и Брад Пит. Източници, близки до семейството издават, че актьорите били непрекъснато с момичетата, не напукали къщата им и били постоянно заедно.

Въпреки, че Джоли не споменава името на бившия си съпруг в статията, която написа той се е проявил като грижовен татко. А това не е учудващо, тъй като той никога не е криел голямата си обич към шестте си деца, предават от graziamagazine.ru.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар