Зетят на Христо Стоичков проговори за развода

Гласувайте за статията

Лука Белич – зетят на Христо Стоичков влиза в хърватския Биг брадър

Съпругът на Христина Стоичкова – Лука Белич проговори за развода си с нея. Хърватският бивш тенисист се изповяда часове преди влизането си в сръбския Биг Брадър, узна Hotnews.bg. Лука заяви, че разводът му вече е факт. Съдебният процес в САЩ е приключил още преди Нова година. Двойката от години живееше в Америка. Лука и Христина все още не са получили български документи за развод. През лятото на 2016 година Камата вдигна приказна сватба на щерка си у нас. Бившият  му зет заяви категорично, че в момента е свободен и вече е готов за нова любов. Той добави, че никога не е живял под един покрив с Камата. Христина и Лука живеели в Тексас, а родителите й във Флорида.

Бившият тенисист направи уточнение, че любовта му със Стоичкова приключила още в началото на миналата година. Тогава той взел решението да се върне в Европа.

Към настоящия момент двамата бивши съпрузи не контактуват. Лука заяви, че в основата на това негово решение е „начина на държание на Христина”. Но не разкри подробности около раздялата им, пише Хот нюлс.

Той обеща да даде и друго интервю след края на риалити формата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар