Излезе наяве скандален факт от миналото на Николаос Цитиридис

Излезе наяве скандален факт от миналото на Николаос Цитиридис
5 (100%) 1 vote

На бял свят излезе скандален факт от миналото на Николаос Цитиридис

Приближени до Николаос Цитиридис разкриха скандален факт за него. Години наред водещият страдал от тежка зависимост. Той придобил вредния навик още по време на ученическите си години, пише HotArena, позовавайки се на „Уикенд“.

Наследникът на Слави Трифонов е пушил трева няколко години. Все още не е ясно дали е успял да пребори порока си напълно. Според запознати, той все още си позволява да пуши от забранения опиат, но значително е намалил броя на изпушените цигари.

Хора от обкръжението му издават, че той дори не се е криел и бил на мнение, че тревата е полезна. Редовното пушене е причината той да качи доста килограми. Николаос изпитвал желание постоянно да консумира мазна и калорична храна.

Междувременно излезе наяве още един любопитен факт от миналото на водещия. Оказа се, че Николаос Цитиридис е бил на крачка от венчилото, но в последния момент се отказал.

Връзката с бившата му годеница Моника продължила около 2 години. Водещият бил едва на 20 години, когато предложил брак на изгората. След като започнали да организират сватбеното тържество, той осъзнал, че ако мине под венчилото на 20 години, ще извърши голяма глупост.

Цитиридис признава с усмивка, че на тази възраст е много лесно да развалиш годеж.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар