Ричард Маркс отлага турнето си в Европа заради коронавируса!

Още един концерт от българския календар беше отложен заради заплахата от коронавирус. Ричард Маркс отменя не само шоуто си в София на 28 март в зала 1 на НДК. Но и цялата си европейска обиколка. [caption id="attachment_621586" align="aligncenter" width="300"]Ричард Маркс Ричард Маркс отлага турнето си в Европа[/caption] Организаторите от Loud Concerts обявиха, че съвсем скоро ще обявят нова дата за изява на музиканта у нас. “За съжаление, поради настъпилата световна здравословна криза и непредвидимите условия на пътуване по света, мениджмънтът на Ричард Маркс е принуден да отложи пролетното турне 2020 на артиста за есента.

Билетите, закупени за настоящите дати ще важат и за новите дати, когато бъдат потвърдени", гласи официалното изявление на мениджмънта на Маркс. Самият той пък обясни:

„За да не застраша здравето и сигурността на моите фенове по време на концертите си, предстоящото европейско турне се налага да бъде отложено заради световната здравна криза. Изпълнен съм с изключителна благодарност към феновете си и се вълнувах много за предстоящото европейско турне. Някои от тези шоута са разпродадени от месеци и бях готов да преживея с всеки една невероятна нощ с музика. Скоро ще се върна и ще прекараме страхотно време заедно!“ Въпреки че билетите ще важат без презаверка за новата дата, организаторите дават възможност на всеки, който иска да върне пропуските си. Източник: Monitor