Писна му да го бъзикат: Папи Ханс започва да пише книга! (виж тук)

Гласувайте за статията

Папи Ханс категоричен, че започва да пише книга, писна му да го взимат на подбив!

Писателят и певец Константин Трендафилов, известен с артистичния псевдоним Папи Ханс, има идея да напише нова книга, но не иска да се ангажира с конкретни дати.

Папи Ханс

Папи Ханс започва да пише книга

В момента той се е посветил на музикалната си кариера и е оставил литературното творчество на заден план, ала не изключва възможността в скоро време да се върне към писането.

Папи казва, че заради работата си нямал никакво свободно време за любов. Освен това все по-трудно да се доверявал на жените.

„Много хора искат да влязат в живота ми, но по грешната причина. Те си мислят, че ме познават, че съм много интересен, но всъщност изобщо не ме познават!”, признава Константин, пише вестник Уикенд.

Припомняме, че наскоро плъзнаха слухове, че Папи и бившата му Дара са се събрали. Двамата са възобновили любовните си отношения от около месец, но само най-близките им знаят за възкръсналите им чувства.

Влюбените обаче се издадоха с любовни коментари под снимките и постовете си в социалните мрежи. Определено по-активният е Папи.

На един от фотосите Дара държи два сока и пита почитателите си кой избират, а Трендафилов лаконично заявява: „Теб“, придружено със сърце. Няколко дни по-късно не пропусна да я подкрепи и в „Като две капки вода“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар