В „Откраднат живот“: Разкриват, че Петмезов е гей, Юлия и Тасев в опасна близост! (виж тук)

Гласувайте за статията

Разкриват, че д-р Петмезов е гей в „Откраднат живот“!

Тази седмица зрителите ще проследят и последиците от разигралата се война на територията на болницата. Доктор Тасев ще потърси наказание за лекарите и сестрите, участвали в план „Белезници“, а реакцията ще бъде равна на бунт.

Петмезов

Разкриват, че Петмезов е гей в новите епизоди на сериала

Новият директор на „Св. Анастасия“ отново ще се изправи пред казуса с Чакъров, който ще провокира вниманието на медиите и нови въпроси от дясната му ръка – доктор Стаменова.

Междувременно доктор Кръстева ще научи изненадващи факти за личния живот и миналото на доктор Петмезов, който крие, че е е имал връзка с мъж.

Дали информацията ще достигне до Мирослава и колко далече ще стигне тя в своето откритие – зрителите ще научат в новите епизоди на „Откраднат живот: Системата“.

Именно Юлия Боянова, в чиято роля влиза актрисата Девора Уайлд, ще има ключова роля в медийната развръзка за „Св. Анастасия“. „Юлия и д-р Тасев виждат потенциал един в друг и заедно могат да направят много за болницата.

Дали героинята ще има любовни връзка с красивия доктор, не мога да кажа. Като PR на болница „Св. Анастасия“, тя ще е сред първите хора, които научават новините.

Юлия и д-р Тасев започват да работят много добре заедно, а останалото предстои да видим”, разкри актрисата в разговор с Драгомир Танев за „Събуди се“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар