Сравняват Виктория Георгиева с Били Айлиш! (още коментари) Преглеждания: 3353

Виктория Георгиева е сравнена с Били Айлиш
0
Оценете този post

Сравниха Виктория Георгиева с Били Айлиш!

Най-после бял свят видя парчето, с което България ще участва тази година на „Евровизия“. Изпълнителката Виктория Георгиева пък стана обект на коментари от цял свят, като поводът е голямата прилика на проекта й със стила, с който нашумя Били Айлиш.

Виктория Георгиева
Виктория Георгиева е сравнена с Били Айлиш

Мненията се разпростираха от това, че нашето момиче копира световната сензация с четири „Грами“ до това, че инди поп звученето е известен още преди Айлиш да го комерсиализира в последните две години.

Ето и самата песен на Вики, озаглавена Tears Getting Sober. Музикалните критици, а и феновете на песенния конкурс прогнозират, че България отново има сериозни шансове да попадне в Топ 3.

За по-малко от час след пускането на видеоклипа към Tears Getting Sober в Ютюб и социалните мрежи преливаха от коментари за приликите й с Били Айлиш. Ето част от тях:

– Хората се оплакват, че има много балади тази година. След това идва тази песен, която е инди-поп стил и те също се оплакват от приликата й с Били Айлиш… Спрете да се оплаквате ЗА ВСИЧКО. Това е състезание с 41 СТРАНИ, невъзможно е всяка държава да изпраща различен стил музика. Така че спрете!

– Всички са толкова обсебени от медии и популярни певци/знаменитости, най-вече от Америка, Великобритания, Австралия, които започват да сравняват. Това е качество и ми харесва. Поздрави от Сърбия.

– Обичам тази песен. Не ми пука, че хората твърдят, че „sHe liSe BilLie EilISh“. Преди нея имаше много инди-поп изпълнители.

– Да спрем да наричаме изпълнителите copy past или нещо подобно. Това е „Евровизия“, всеки ще изпълни нещо модерно, в крайна сметка това е конкуренция.

– Разбира се, че тя абсолютно обича Били Айлиш и е добре да се вдъхновява от нейната музика. Почти всяка песен в света е вдъхновена от друг изпълнител или песен.

– Невероятно душевна и красива песен, а клипът е просто вълшебен! Една от най-силните страни в конкуренцията!

– 10% от коментарите: Казват, че тя е копие на Били Айлиш. 90% от коментарите: Тя не е копие на Били Айлиш.

– Били не е измислила тази музика! Тя съществуваше преди нея, тя е само една от първите, ако не и първата, която стана толкова популярна чрез нея. Обичайте тази песен, късмет от Франция.

– Много модерен и актуален стил. България отново е в челната позиция на претендентите. Имате ДА от Северна Каролина, САЩ.

– Някак звучи като меланхолична музикална сцена на Дисни.

У нас баладата, изпята от талантливата Виктория, се възприема по-скоро като блудкава и приспивна, европейците на пръв поглед се влюбиха в нашето момиче и песента.

„Уау, България винаги ме изумява. Когато Германия не спира да представя идиотските си композиции, винаги България ми оправя вкуса в този конкурс“, пише немец в коментар.

Румънци, сърби, холандци и дори британци хвалят щедро българското парче и му пожелават успех на конкурса през пролетта.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.