Чалгаджийки се хвалят с изненади на 8 март! (виж тук)

Гласувайте за статията

Чалгаджийки празнуваха 8 март подобаващо!

В море от рози плуваха вчера всички ВИП дами в България заради празника на жената. Някои чалгаджийки се похвалиха с подаръците си в социалните мрежи, а Hotnews.bg събра най-впечатляващите от тях.

чалгаджийки

Чалгаджийки показаха как празнуват 8 март

Емилия показа огромния букет, който й подарил съпруга й Жорж още сутринта на 8 март: „Когато един ден се събудите в леглото си и чуете от другата стая смях на деца, писъци, хвърляне на играчки, куче което лае от радост. Тряскане на външната врата, звънене на телефон и куп други дразнещи звуци, които са ви събудили. И после любимият ви влиза при вас в стаята с голям букет червени рози с бодли с усмивка и с влюбени очи, които гледат само вас.

Тези очи, които са чакали цял живот да видят вас. Това значи, че държите щастието здраво в ръцете си. Това значи,че сте живи и живеете на пълни обороти. Това значи,че Господ ви е благодарен за нещо. Това значи, че си силна жена,която е отстоявала себе си и всички трудности през,които си минала,не са били напразни.

Ще има и още трудни дни, ще има и дни, които ще поглъщаме много остри стъкла,но ние не за тези дни ще се държим на краката си, а за такива като този ден – днешния. Честит 8-ми март, мила мамо! Честит и прекрасен да ви е денят, мили дами!!! Не позволявайте да ви сломят никакви препятствия и никакви бурии.Радвайте се и бъдете с хората,които ви ценят и обичат!”, написа Емилия.

Вечерта на женския празник семейство Башур за първи път се показа заедно в компанията на Камелия, която също стискаше рози в ръцете и приятеля й.

Припомняме, че между Емилия и Жорж прехвръкнаха искри, в края на февруари, а според публикации причината била решението на Емилия да отиде на рождения ден на бившия си Коко Динев.

Преслава също се похвали с оригинален букет от рози под формата на цифрата 8, а Светлана Гущерова показа огромно сърце, пак от рози. Мария си подари незабравимо изживяване в столицата на модата Париж.

Певицата с любимата си майка, където празнуват по женски. Париж е една от любимите дестинации на примата. Сантименталното за Мария градче носи много приятни мигове за певицата, която през 2018-та по време на Седмицата на модата в Париж, Мария засне видеото на “Кажи й” именно там.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар