Рачков гуши по 1500 лева на минута!

Ергенският живот на Димитър Рачков се отразява благоприятно на финансовия му статус, защото се оказа, че комикът е своеобразен рекордьор - печели по 1500 лева на минута. [caption id="attachment_621522" align="aligncenter" width="223"]Рачков След Мария Игнатова Рачков стана милионер[/caption] След като се отърси от ангажимента да издържа палавата Мария Игнатова, бургазлията е обсебен от работата си и осребрява повече от задоволително актьорския си талант чрез моноспектакъла „Забраненото шоу на Рачков“.

Така след всяко представление по сметката му постъпват чували с пари. Точно с такива дисаги водещият на „Като две капки вода“ ще се завърне от гастрола си в Лондон, насрочен за идния месец.

В социалните мрежи Рачков вече ударно рекламира спектакъла, който ще събере публика в местния Доминиън център на 21 март. За събитието са пуснати в продажба малко над 1500 билета на цени от 40 до 53 паунда. Според валутния курс от петък, 14 февруари, това прави съответно 94 и 124 лв. Калкулацията според картата с разположението на местата показа, че приходите от пълната разпродажба на билите ще доближи 74 хиляди паунда. Конвертирана в български левове сумата се равнява на малко над 173 хиляди лева. Предполага се, че с част от тях ще бъдат покрити наемът на залата, хонорарите за организаторите на гастрола и други режийни разходи. Бърза справка в гугъл показа, че наемът на залата е 7000 паунда. Като извадим и хонорара на организатора, който едва ли надвишава арендата за Доминиън център, излиза, че поне 150 бона ще е печалбата на Рачков за стоте минути, в които ще забавлява със скечовете си българите в Лондон! Или разбито на още по-дребни цифри, комикът ще заработи фантастичните 1500 лева на минута! Тук е мястото да вметнем, че ако досега не е успял, то до края на годината Рачков със сигурност ще се влее в списъка на родните милионери. Припомняме, че само от двата спектакъла през април 2019 г. в зала 1 на НДК вечно ухиленият шоумен заработи около 250 хиляди лева. Двойно повече, че и отгоре, ще бъде печалбата му и от предстоящия спектакъл в „Арена Армеец“ на 25 юни. Тогава, ако запълни целия капацитет на залата, се очаква да спечели близо 600 хил. лева от билети, цитира Хотнюз.бг.