Емилия и Жорж Башур отново заедно (Вижте как певицата посрещна 8-ми март)

Гласувайте за статията

Емилия с приказен 8-ми март

Емилия и Жорж Башур отпразнуваха заедно Деня на жената 8-ми март, въпреки разпространилите се слухове за проблеми в брака им. Поп фолк изпълнителката не пропусна да покаже на своите фенове в социалната мрежа Инстаграм, че в нейното семейство цари любов и разбирателство.

„Когато един ден се събудите в леглото си и чуете от другата стая смях на деца, писъци, хвърляне на играчки, куче, което лае от радост, тряскане на външната врата, звънене на телефон и куп други дразнещи звуци, които са ви събудили и после… любимият ви влиза при вас в стаята с голям букет червени рози с бодли… с усмивка и с влюбени очи, които гледат само вас.

Тези очи, които са чакали цял живот да видят вас. Това значи, че държите щастието здраво в ръцете си. Това значи, че сте живи и живеете на пълни обороти. Това значи, че Господ ви е благодарен за нещо.Това значи, че си силна жена, която е отстоявала себе си и всички трудности, през които си минала, не са били напразни!

Ще има и още трудни дни, ще има и дни, в които ще поглъщаме много остри стъкла, но ние не за тези дни ще се държим на краката си, а за такива, като този ден – днешния.

Честит 8-ми март, мила мамо! Честит и прекрасен да ви е денят, мили дами!!! Не позволявайте да ви сломят никакви препятствия и никакви бури. Радвайте се и бъдете с хората, които ви ценят и обичат!!!“, написа Емилия рано сутринта на празника на жените.

Емилия с огромен букет от рози за 8-ми март от Башур сн. Инстаграм

Емилия с огромен букет от рози за 8-ми март от Башур сн. Инстаграм

А вечерта поп фолк изпълнителката пусна и първи снимки със съпруга си Жорж Башур след слуховете за проблеми в брака им. На кадрите поп фолк изпълнителката е заедно с колежката си Камелия и нейния любим Цветин.

 

View this post on Instagram

 

#womensday #friends 🌹

A post shared by E M I L I A (@emilia.online) on

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар