Потрес: На колко години е поредният младок на Кали?! (виж тук)

Гласувайте за статията

Кали забърса поредния младок!

Фолк певицата Кали си хвана поредно младо гадже. Изпълнителката най-сетне прежали мъжа си Владимир, който беше баща на третото й дете.

Кали

Кали забърса поредното си младо гадже

За първи път изпълнителката афишира връзката си с младия Атанас. 44-годишната певица се върна преди два дни от романтична почивка в Бали, където беше с него, пише вестник „Телеграф“.

Певицата решила да се поглези в компанията на младока и заразя трите си деца в България, където за тях се грижеше майка й.

„Майка ми живее на етажа под мен, често ми помага”, издава изпълнителката в свои интервюта.

Припомняме, че Кали още не може да постигне примирие и разбирателство с бившата си половинка Влади. С него се разделиха окончателно миналата година, като не пропуснаха да си извадят кирливите ризи.

Той я обвини, че му е изневерявала, а тя – че я е нападал физически и вербално и че така и не приел синовете от предишните й връзки.

Към днешна дата Кали и Влади все още не са изгладили отношенията си и се гледат на кръв. Певицата твърди, че той продължава да я обижда в редките случаи, в които се чуват.

Двамата комуникират предимно през майките си, за да се разберат кой кога ще вземе детето. Драмите не се отразяват добре на Кали и тя често изпадала в депресивни състояния.

Твърдяла, че няма мъж до себе си, макар Влади да казва друго.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар