Актрисата Лидия Инджова стана майка за първи път, бебето се казва Мартин!

Полицайката Донка от крими сериала „Дяволското гърло” е станала майка. Актрисата Лидия Инджова, нашумяла преди години покрай любовната си афера с Калин Сърменов, е родила първородния си син Мартин в Брюксел. [caption id="attachment_621508" align="aligncenter" width="300"]Лидия Инджова Лидия Инджова стана майка за първи път. Бебето се казва Мартин и се роди в Брюксел[/caption] Бебето се появило на необичайната дата 29 февруари. И вероятно ще празнува рождения си ден през 4 години.

Лидия и таткото Филип живеят в Белгия от 7 години. Междувременно 26-годишната Лидия е на малкия екран по Би Ти Ви в сериала „Съни бийч” на продуцентския тандем Иван и Андрей.

Тъй като поредицата била снимана миналото лято, когато Лидия била в начална бременност, деликатното й състояние не се отразило на участието й. Макар че играе в театъра и киното и се снима в реклами, Инджова се премести да живее в Брюксел през 2013 година. Любимият й Филип е с френско-португалски произход. Той е музикант и учител по френски език, пише вестник Уикенд. Честито на Лидия и нека синът й бъде жив и здрав, и само да я радва!