Шокиращо: Ваня Щерева не е спала с мъж от цели две години! (още разкрития)

Гласувайте за статията

Ваня Щерева не е била с мъж от две години!

Ваня Щерева не е помирисвала мъж от 2018 година. Писателката, която се изявява също така като певица, а има и актьорско образование, е започнала да живее почти като монахиня. Това я правело изключително нещастна, но пък се отразило много добре на нейната кариера.

Ваня Щерева

Ваня Щерева си кукува без мъж две години

След като цели 9 години Ваня Щерева не бе написала и ред, като се изключат някои бегли драматургични опити, лишени от кой знае какъв творчески заряд, сега тя отново е в разгара на своите професионални изяви.

Успяла е да напише нова книга, а в същото време се завръща и на музикалната сцена след години мълчание, в които не бе изпяла и нота, освен може би под душа.

Освен това преди няколко месеца тя успя да лансира на родната сцена своя доста успешна пиеса – „По-полека”, написана по песните на Стефан Вълдобрев. Произведението се играе паралелно в Младежкия театър в София и в Пловдивския театър.

Целия този подем русокосата дама обяснява с катастрофата в своя личен живот. Както вестник „Уикенд” преди време писа, тя от доста време живее като самотна жена на средна възраст, която все не може да случи на достойно мъжко рамо, на което да се облегне.

Изгонила почти 20 години по-младото си гадже Алекс още в края на 2018 г., изморена да го издържа с оскъдните материални постижения от своя рехав труд. Ето защо решила да каже „Край!”, което обаче се превърнало в рестарт на кариерата й.

Ваня Церева признава, че не е издавала книга от 2011 г., обяснявайки това с факта, че е била щастливо влюбена.

Според нея, споделената любов и щастие са равносилни на блокаж в творчески план. С края на щастливата връзка обаче музата се завърнала и ето, че писателката отново била във вихъра си.

Нейните приятели не били доволни, като я виждат намусена и нещастна, недокосната от мъж от декември 2018-а. Точните изчисления показват, че леглото й е студено и самотно от година и три месеца.

Но самата Ваня се успокоявала, че поне ще заработва повече пари. И се надявала, че поне този път няма да ги налее в някой пореден използвач, който ще й се лепне, за да живее на неин гръб.

Дъщеря й Мила Роберт била плътно до майка си в нещастието, подкрепяйки я да излива всички черни мисли на белия лист, творейки изкуство. Тя дори обмисляла дует с Ваня по примера на Тони Стораро и двамата му сина Фики и Емрах.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар