Щерката на Илия Павлов оздравя и вдига сватба

Гласувайте за статията
Наследницата на боса Илия Павлов – Паола се сгоди за ученическата си любов

Дъщерята на Илия Павлов и Дарина Павлова се е сгодила за ученическата си любов – разкрива в. „Уикенд“. 29-годишната Паола и приятелят й, който в социалните мрежи фигурира с инициалите Д. Ф. Гранадос, се познавали от 13-годишни. Тогава той избрал за гадже най-добрата й приятелка и Паола дълго страдала.
„Разби ми сърцето“ – признава днес красавицата. Съдбата ги срещнала отново в последните класове на гимназията и от неин най-добър приятел той станал неин любим. Паола и приятелят й живеят в Лос Анджелис, където тя има своя школа по йога.

Тези дни тя се похвали с масивен годежен пръстен в интернет и призна, че двамата с годеника й вече работят за бебе. Преди година тя преборила коварно гинекологично заболяване, което можело да й причини безплодие. Паола се подложила на операция в Щатите и се излекувала.
„Сега вече съм здрава и съм щастлива. Имам човек до себе си и смятам, че вече мога да започна да работя за бебе. Дай боже да се появи и то“ – признава Паола.

Нейната по-голяма сестра Венцислава от първия брак на Илия Павлов вече има син и дъщеря от съпруга си Терек Микнас. Най-съкровеното желание на Мадам Мулти – Дарина Павлова, било и родната й щерка да я направи баба – коментира изданието.

Паола и годеникът й вече са готова да станат родители

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар