Хилда Казасян: „Капките“ не са нагласени! (+ Защо винаги носи черно?)

Хилда Казасян: „Капките“ не са нагласени! (+ Защо винаги носи черно?)
3.67 (73.33%) 3 votes

Хилда Казасян защити Фънки

Хилда Казасян е категорична, че шоуто за имитации „Като две капки вода“, в което тя е жури, не е нагласено. Певицата даде специално интервю, в което говори за това как се чувства като част от шоуто и какво мисли за изказванията на Димитър Ковачев-Фънки, който е безмилостен в коментарите си към участниците. Хилда споделя още защо винаги залага на черния цвят в своите тоалети.

Тази година в журито на „Като две капки вода“ има нов член – Юлиан Вергов, а Хилда разкрива, че се чувства фантастично в сегашната му конфигурация. „Чувствам се фантастично. Обичам истински тези, с които съм в шоуто. Отивайки за първия лайф, усещането ми беше, че пътувам към най-хубавия празник с близки приятели.

Огромна късметлийка съм, че във всичките ми работи съм обградена с хора, с които сме с еднакъв вкус и усещане към живота. Мисля, че решението на продуцента Маги Халваджиян да покани Юлиан Вергов в журито на „Като две капки вода“ е фантастично. Така имаме до нас един изключителни ерудиран, невероятно талантлив и много сладък човек, който ще предаде нещо ново и специално на шоуто“, споделя Хилда за Вергов, пише „Уикенд“.

Певицата коментира и безмилостните коментари на Фънки към участниците в шоуто. „Фънки е невероятна личност с огромно сърце. Той казва точно това, което мисли в дадения момент. Абсолютно откровен е. Участвала съм и в други сезони на „Капките“, както и в „България търси талант“, когато Маги Халваджиян правеше формата, и мога да кажа съвсем открито, че няма нищо, което да е поставено като сценарий за журито.

Няма роли! Маги ни е оставил още от началото сами да си изградим нашите отношения по-най-естествения начин. Искреността между нас, и от нас към предаването, си личи много ясно и се усеща от публиката“, споделя певицата.

Черни тоалети

Прави впечатление, че Хилда набляга на черния цвят за своите тоалети, а това поражда мълвата, че певицата не може да се пребори с комплекса, че е пълна. „Нямам никаква представа защо си купувам и нося само такива тоалети. Винаги влизам в магазин с огромното желание да си взема нещо червено или жълто, но някаква невидима сила ме завежда при черните дрехи.

Хилда Казасян защити Фънки сн. YouTube

Хилда Казасян защити Фънки сн. YouTube

Явно е някакво вътрешно усещане. Чувала съм, че черното много защитава. Може би получавам усещане за сигурност, когато съм облечена в този цвят“, казва Хилда. Тя допълва, че преди е имала комплекс за килограмите си, но вече е в добра форма и комплексът автоматично е отпаднал.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар