Седмичен хороскоп за 7-13 март, от Везни до Риби

Седмичен хороскоп за 7-13 март, от Везни до Риби
5 (100%) 1 vote
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Везни
Малко вероятно е да ви налегнат мрачни мисли, напротив – ще сте положително настроени към всичко случващо се и благоразположени към хората около вас. Най-добрата новина е, че през следващите дни вероятно ще взимате лесно решения и те ще бъдат правилните.

Скорпион
Семейните и обвързани представители на знака ще трябва да бъдат по-внимателни, има вероятност човекът до вас да ви ядоса и вие да отвърнете на удара с някоя по-груба дума или обвинение. За да не се стига до сериозни конфликти, опитайте се да не реагирате първосигнално на всичко, което ви казват.

Стелец
Идните дни ще бъдат доста приятни и успешни за вас – нещата ще се случват сравнително безпроблемно. Дори да се наложи да направите промяна, или да проведете по-труден разговор, точно сега бихме могли да го сторите лесно. Вътрешно ще сте убедени, че сте на прав път и това ще ви вдъхва увереност.

Козирог
Вниманието ви ще бъде заето с практични въпроси, на които ще трябва да обърнете внимание. Какъвто и проблем да стои на дневен ред, вероятно ще изпитвате известно безпокойство. Опитайте се да мислите практично, въведете ред и си изяснете максимално ситуацията.

Водолей
Ще вземете решение, свързано с финансите ви или с материалното положение. Ако имате бизнес, може да установите успешно сътрудничество или пред вас да се открие възможност да придобиете собственост.

Риби
Планетите ви дават чудесния шанс да постигнете това, което искате. Не бива обаче да го правите чрез сила, а като действате по-меко и дипломатично. Общувайте и проявявайте разбиране. Имайте предвид, че няма да е съвсем лесно да го направите, тъй като и през следващите дни ще попадате в напрегнати ситуации.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар