Седмичен хороскоп за 7-13 март, от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

 

Овен
Ако ви предстои интервю за работа или някаква професионална изява, може да сте спокойни, че ще се представите добре. Идните дни са много подходящи за делови преговори, за установяване на нови контакти и за сключване на договори – няма да срещате пречки.

Телец
При вас на дневен ред ще излезе темата за финансите. Добрата новина е, че може да очаквате положително развитие, тъй като ще премисляте добре нещата и ще взимате правилните решения. Ако вече сте подхванали нещо, например купувате или продавате собственост, през следващите дни има голям шанс да постигнете напредък и дори да осъществите сделката.

Близнаци
Ще имате приятни изживявания в личен план, а в работата всичко ще върви нормално. Общуването с хората около вас ще бъде особено ефективно, така че колкото повече срещи и разговори провеждате, толкова по-добре.

Рак
Ще бъдете в синхрон с астрологичните желания, ако обичате себе си и удовлетворявате своите мисли и желания. Потребността ви да търсите любов и внимание ще бъде силна и много от вас ще ги получат. Дори да нямате човек до себе си, не се отдавайте на самосъжаление.

Лъв
Вниманието ви ще бъде насочено към взаимоотношенията ви – и интимните, и работните. Това означава, че преживяванията ви ще зависят до голяма степен от това дали важните връзки в живота ви са хармонични и до каква степен сте готови да правите компромиси в името на мира и спокойствието.

Дева
Събитията ще ви подтикнат да говорите за онова, което чувствате и мислите. Ще искате да споделяте плановете и вълненията си с други хора. Ще го направят дори тези от вас, което по принцип са по-затворени или по-прикрити.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар