Иван Гешев разкри какви са резултатите от акциите в Монтанско (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Иван Гешев беше в Монтана и околността заради акция на прокуратурата срещу битовата престъпност!

Главният прокурор заяви пред Съдебната палата на община Монтана, че такива акции имат голям успех за максималното ограничаване на престъпните действия.

Иван Гешев

Иван Гешев с отлична работа в Монтанско

Освен град Монтана, Гешев посети селата Габровница, Войници и Доктор Йосифово. Той беше и в ромския квартал на града – „Кошарник“.

Срещите са били на открито пред кметства и читалища. Главният прокурор съобщи, че в разговорите хората са споделили проблемите в тези населени места – липсата на работа, трудния достъп до образование на децата от тези населени места и липсата на сигурност.

Разбира се, прокуратурата не може да реши всички проблеми, но поне може да осигури ред и спокойствие в града и околностите му, както самият Гешев заяви.

Вече се вижда реален резултат от действията на прокуратурата в Монтанско. Само за последните два месеци тя е намаляла с 30%, а през последния месец с 40% в сравнение с февруари миналата година. Целта на Гешев и компания е до края на годината да бъде ликвидирана 1/3 от престъпността там.

При акцията днес са открити наркотици, незаконно добити дърва и е разкрита незаконна търговия с цветни метали, съобщиха от ОД на МВР в Монтана, пише БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар