Бил Клинтън се извини на Моника Люински 22 години след скандала: Прости ми!

Гласувайте за статията

Бил Клинтън официално се извини на Моника Люински след скандала

Бил Клинтън най-после поиска публично извинение от Моника Люински. 22 години след скандала, президентът на САЩ потърси прошка от бившата си изгора. В телевизионно интервю, Клинтът се извини на любовницата си. И заяви, че никога не е искал да я нарани по този начин.

Новият документален филм за Хилари Клинтън разкри и нещо повече за най-известният скандал в Белия дом — афера на съпруга й Бил Клинтън и Моника Люински. Бившият президент на САЩ заяви, че когато се е запознал с Моника, е бил под голям стрес заради работата. И че аферата с Люински му помогнала да се справи с проблемите си, т.е. да „отвлече мислите си от проблемите“.

Клинтън говори за последен път за аферата с Люински през 2018 година. Тогана той възмути американската общественост, след като заяви, че не дължи на Моника никакво публично извинение. Във филма обаче, бившият държавен глава поиска прошка. А пред камерите той разказа, че през 1998-ма година преживял истински кошмар, когато опитал да каже истината на съпругата си Хилъри. След което последвали болезнени сеанси по брачно консултиране, предава CNN.

„Седнах на леглото и говорих с нея. Казах й всичко, което се случи и кога се е случило. Казах й, че се чувствам ужасно, че сме преминали през много неща през последните няколко години. Това, което направих, е непростимо“, заяви Бил Клинтън.

Хилъри също проговори за скандала в Белия дом пред камерите.

„Бях съкрушена. Това толкова ме нарани, че не можех да повярвам. Не можех да повярвам, че е истина“, разказва Хилъри и споделя, че е казала на Бил, че той трябва да каже сам на дъщеря им.

Бил Клинтън се извини на Моника Люински след 22 години сн. You Tube

Бил Клинтън се извини на Моника Люински след 22 години сн. You Tube

„Много съжалявам за Моника. Не трябваше да става известна по такъв начин. Не и заради нашата връзка“, казва още президентът. Той признава, че просто не е мислил в онзи момент и още плаща за действията си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар