Всяко действие на Деми Ловато контролирано от екипа й

Преди 18 месеца светът на музиката беше разтърсен от новината, че Деми Ловато е приета в болница след свръхдоза. Ситуацията не беше никак добра, защото лекарите се бореха за живота на изпълнителката. За щастие, всичко свърши добре и звездата се прибра вкъщи след няколко дни в болницата. Ловато успя да се оправи с тежката ситуация и се фокусира върху професионалните си ангажименти. По-рано през годината тя пусна сингъла си "Anyone", който изпълни по време на наградите "Грами". Звездата беше поканена и на шоуто Супербоул, за да изпее националния химн на САЩ, а сега излезе и второто й парче "Love me". По този повод Деми гостува в "Шоуто на Елън Деджениръс", където говори открито за наркотиците и хранителното си разтройство. Тя сподели пред водещата, че през последните шест години не се чувствала добре в кожата си и сякаш е живеела живота на друг човек. "Имах чувството, че съм контролирана от толкова много хора. Ако спя в хотел, ми взимаха телефона, за да не си поръчвам храна. Премахваха плодовете, защото имат твърде много захар". Освен това, екипът й е следял банковите сметки, за да са сигурни какво си поръчва по заведения и какво си купува в магазина. В продължение на години Ловато не е имала торта за рождения си ден, а вместо това е празнувала с диня и обезмаслена сметана. "Опитах се да го приема като шега, но исках торта", казва тя пред Елън. В този период Ловато твърди, че е била истински нещастна. Звездата израства под светлините на прожекторите, но това й се отразява доста зле. Започва да злоупотребява с алкохола, но на 19 решава, че е време да се откаже от това. Запазва добро поведение за няколко години, но започва да залита в грешната посока, когато екипът й налага строги ограничения и тя не чувства удовлетвореност от живота.

Булимия

"Булимията ми се влоши. Поисках помощ, но никой не откликна". Започва да пие отново, а през 2018-та година отива на купон, където има и други неща. Три месеца след това се озовава в болница след свръхдоза. "Осъзнах,че моите действия ме докараха до това положение", признава Ловато. Тя добави, че в момента се опитва да вдъхне кураж и на други зависими, които искат да променят живота си. Именно затова тя кръщава втория си сингъл "Love me", за да покаже на света, че човек трябва първо да обикне себе си и да поставя собствените си нужди на първо място. "Онази вечер бях сама вкъщи и разбрах, че аз съм си достатъчна. Добре съм и нямам нужда от субстанции или алкохол".

Рожден ден

В момента Ловато не е със стария си екип. Тя подписа договор със Скутър Брауън, който представлява и Ариана Гранде. Последния си рожден ден прекарва именно с тях двамата, а мениджърът й я изненадва с истинска торта. "Помня, че плаках, защото най-накрая хапвах торта с човек, който не иска нищо от мен и ме оценява за това, което съм". [caption id="attachment_621427" align="aligncenter" width="300"]Екипът на Деми Ловато контролира всичко, което прави сн. Инстаграм Екипът на Деми Ловато контролира всичко, което прави сн. Инстаграм[/caption] След участието си в "Шоуто на Елън Дедженеръс" Деми благодари на водещата, че й е дала възможност да сподели проблемите си и да разкаже за истинското си преживяване през последните години, предават от tialoto.bg.