Явор Бахаров спря алкохола (Актьорът тръгна на терапия)

Явор Бахаров тръгна на терапия сн. hotarena.net
0

Явор Бахаров ходи на терапия

Провинилият се Явор Бахаров не е близвал алкохол от инцидента в Банско насам, когато бе заловен да шофира дрогиран и със спирт в кръвта. Въпреки че не посещава обществени места, дори в дома си той не посягал към питиетата. Това споделил актьорът пред адвокатите си, които още след освобождаването му от ареста са го посъветвали да започне веднага да посещава терапия за зависимости.

Това ще е и част от пледоарията пред съда, когато делото срещу звездата от сериала на Би Ти Ви „Съни Бийч“ влезе в същинската си фаза. Миналия петък първото заседание на магистратите беше отложено за 16-ти март. Очаква  се тогава защитата на Бахаров да поиска условна присъда и да представи смекчаващи вината обстоятелства. Посещенията при специалисти по зависимости ще е едно от тях, пише hotarena.net.

Злоупотреби

Актьорът от години редува периоди на злоупотреби с алкохол и наркотици с пълно въздържание. По-малкият брат на Захари Бахаров е правил опити да приключи с вредните си навици и преди две години, когато започнаха снимките на хитовата поредица „Съни Бийч“. В нея Явор в момента се изявява в главна роля всяка петък вечер в праймтайма.

Тогава малкият Бахаров посещаваше терапевт. Според екипа на продукцията, въпреки че по време на снимачния процес всички са се забавлявали, в края на работния ден Явор не е прекалявал с нищо и се е държал съвсем прилично.

В сериала той влиза в образа на гадняр с пари, който обаче е толкова амбициозен и устремен към към отмъщение, че внимава с алкохола, за да не си прецака плановете. За разлика от героя си обаче, Явор Бахаров не издържа достатъчно дълго на добрите си намерения.

Явор Бахаров тръгна на терапия сн. hotarena.net
Явор Бахаров тръгна на терапия сн. hotarena.net

В обясненията си пред полицията за инцидента актьорът твърди, че не е употребявал наркотици 3 дни преди да шофира. Той казва и че е консумирал алкохол предната вечер, който обаче не се е разградил в кръвта му. Признава се за виновен, че е криволичел с колата си, искал да изпробва зимните гуми на автомобила си чрез „дрифт“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.