Жената на Васил Божков пръснала 1 млн. лв. за 50-ия си юбилей

Гласувайте за статията
Арестуваната Елена Динева празнувала с 50 приятелки на частна яхта в Миконос 50-ия си рожден ден

Умопомрачителната сума от 1 милион лева е похарчила за тузарско парти на последния си рожден ден жената до Васил Божков – Елена Динева – пише в. „Уикенд“. Това става ясно от показания, дадени от защитения свидетел и съдружник на хазартния бос в „Еврофутбол“ Цветомир Найденов пред Специализираната прокуратура.

Елена Динева, която бе въдворена в ареста преди седмица като част от престъпната група на най-богатия българин, живее на семейни начала с Васил Божков от средата на 90-те години на миналия век. Не е известно дали двамата имат граждански брак, но заради нея през 2015 г. Божков се развежда с първата си жена Мая, от която е синът му Антон Божков. Първата съпруга на хазартния бос живее в Англия от години. Тя страни от медийното внимание и се говори, че има нов партньор до себе си, който имал солидни позиции в Консервативната партия.

Макар Елена Динева да отрича да е била ангажирана с хазартната дейност на Васил Божков, защитеният свидетел Найденов твърди, че генералската дъщеря е командвала в хазартната компания „Еврофутбол“ и е имала влияние в спряната лотарийна игра „Национална лотария“.

Като пример за несметното богатство и пилеенето на пари с лека ръка е посочен последния, 50-и юбилеен рожден ден, отпразнуван от нея на разточително парти миналото лято. Тогава Елена ангажирала луксозна яхта и цял бутиков хотел на гръцкия остров Миконос, в който събрала 50 отбрани гости.

Елена Динева отрича да е участвала в хазартния бизнес

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар