Бил Клинтън проговори за аферата с Моника Люински: Сторих нещо непростимо!

Бил Клинтън проговори за аферата с Моника Люински: Сторих нещо непростимо!
5 (100%) 1 vote

Президентът се разкая за сексаферата с Люински

Бил Клинтън говори честно за романа си с Моника Люнски. Това се случва в новия филм за Хилари Клинтън, където има епизод, засягащ един от най-скандалните случаи в американската политика през последните десетилетия.

73-годишният държавен глава си спомня: „Дойдох си, седнах до Хилари и й разказах какво точно се случи. Като й признах, че се чувствам ужасно. Преживели сме заедно толкова много неща, но нямам оправдание. Постъпката ми е непростима”.

Снимка: spletnik.ru

Клинтън признава, че е постъпил грозно не само с жена си, но и с дъщеря си Челси. По онова време тя е тийнейджърка, която е крайно наранена. Бил смята, че е  предал и страната си и народа, който го е избрал.

Да припомни, че скандала с Моника Люински, която бе едва 22 годишна се случи през 1995 г., след като стажантката в Белия дом разкри подробности от връзката си с президента. Срещу него започна импийчмънт, но той бе оправдан от Сената.

Самата Хилари Клинтън също си спомня във филма за аферата. Тя отначало защитава съпруга си като отрича любовния му роман да е повлиял на семейните им отношения: „Бях опустошена, Не можех да повярвам, беше ужасно. И му казах, ако случаят стане публичен, ти си длъжен да кажеш на Челси”.

Снимка: spletnik.ru

Клинтън казва, че най-труден е разговора с дъщеря му. „Мразех се, че така я нараних”, признава Бил.

Семейната двойка е откровена, като твърди, че Чесли е направила страшно много, за да съхрани семейството. Тя им помогна да преживеят кризата и да поддържат имидж на двойка. Дъщеря им застана между тях на снимка пред Белия дом като ги държи за ръцете.

Клинтън споделя и няколко думи за Моника Люински: „Чувствам се ужасно и заради Моника. Живота й бе белязан от скандала и мисля, че това е несправедливо”, пише spletnik.ru.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар