Николаос Цитиридис смени панелката с тузарско жилище (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Николаос Цитиридис заделя пари за собствено жилище

Николаос Цитиридис избяга от „Дружба“. Водещият живя в крайния квартал, но от няколко седмици е новодомец. Той наел лъскава квартира в затворен комплекс. След като рязко вдигна имиджа си, новото лице на късното шоу по Би Ти Ви решава да се изнесе от гарсониерата си в „Дружба“.

Николаос Цитиридис и котката, с която живее, вече обитават 3-стаен апартамент в покрайнините на Витоша, пише „България днес“. Водещият искал да почива активно, без шумотевиците, с които се сблъсквал в старото си жилище в „Дружба“. Съседите му там често крещели и слушали силна музика посред нощ. А Николаос се нуждаел от спокойствие. Той по цял ден е в телевизията и постоянната работа го изтощава. Затова се нуждаел от тишина и спокойствие, когато се прибере у дома.

Додо, както го наричат близките му, вече е осветил новата квартира. В почивните дни, когато не е на работа и не води шоуто си, той събрал тайфата и направил парти по повод новия си дом. Луксозният комплекс, където се намира новото жилище на водещия, е супер тузарски. Разполага с басейн, фитнес, подземен паркинг и денонощна охрана.

Наемът за подобен тип апартаменти не е проблем за родения в Атина Николаос. За имота той плаща малко повече от 1000 лева. На фона на заплата му в Би Ти Ви това е нищожна сума. По информация на „България днес“ Николаос прибира всеки месец по 8 бона. Освен водещ той е и сценарист на шоуто. Това е едно от изискванията му, преди да приеме работата.

Николаос Цитиридис смени панелката с тузарско жилище сн. YouTube

Николаос Цитиридис смени панелката с тузарско жилище сн. YouTube

Николаос не смята да живее дълго на квартира. Неговото мнение е, че така хвърля пари на вятъра, без да има никаква възвръщаемост. Цитиридис мечтае един ден да си купи апартамент, за да не плаща само наеми. Водещият вече е започнал да заделя част от заплатата си, с която да си купи така мечтаното жилище.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар