Дъщерята на Асен Блатечки на нож с Диляна Попова (Всичко за драмата)

Гласувайте за статията

Драмите в семейството на актьора нямат край

Асен Блатечки се върна при Диляна Попова и уж всичко тръгна на добре. Само, че голямата му дъщеря Катя от връзката му с Катерина Горанова не ще да чуе, нито да види сегашната половинка на баща си.

18-годишната млада девойка не може да понася Диляна и по никакъв начин не иска да общува с нея. Въпреки многото разговори, проведени с баща й тя не желае да се помири с Попова и да се държи поне възпитано с нея.

Колаж: Хотарена

Че, Катя не иска да е близка със синеоката красавица може да се види и в социалната мрежа. От профилите и на двете е ясно, че не са приятелки. Нито си харесват снимките и публикациите, нито се следват.

Неприязънта, която щерката на Асен изпитва към моделката е още от времето когато бе дете. По онова време тя не можа да преживее раздялата на родителите си, като за това обвинява хубавицата, която има слава на разтури-къща.

Дъщерята на Блатечки тази година ще е абитуриентка и въпреки неразбирателството с мащехата си се разбира идеално с малкото си братче Борил. Тя понякога дори го води на разходки със себе си. Но в новото семейно гнездо на татко си не стъпва.

Дори по празници и семейни тържества не ходи там, защото компанията на Диляна Попова й е неприятна, предават от Хот Арена, цитирайки Ретро.

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар