Шеф Виктор Ангелов стяга сватба (Вижте тук)

Шеф Виктор Ангелов стяга сватба (Вижте тук)
5 (100%) 1 vote

Шеф Виктор Ангелов се сгоди

Сватба чука на вратата на шеф Виктор Ангелов. След дълги години съвместно съжителство с половинката му Наталия, кулинарят все пак се е престрашил и й предложил брак. Въпреки че двамата са заедно повече от десетилетие, той все още не е сбъднал мечтата й да се види като булка.

Кулинарят гуру неведнъж е споделял, че всъщност Наталия е неговата ученическа любов. За пръв път съдбите им се преплитат, когато са едва 13-годишни, по комшийска линия в Люлин. Наталия обаче не отвръщала на чувствата на шеф Ангелов, а впоследствие се хванала с негов приятел, от когото има две деца.

Едва години след това, през които кулинарят развива кариерата си в чужбина и търпеливо чака любовта на живота му да му обърне внимание, Наталия се развежда с първия си мъж и заживява с готвача-звезда. Двамата имат дъщеричка Натали. Той гледа и другите две деца на своята любима като свои и ги нарича „сина ми“ и „дъщеря ми“. За момента обаче никой от наследниците му не е тръгнал по неговия път, пише „Ретро“.

Доведеният син на шеф Виктор Ангелов бе сред най-силните претенденти за наградата в „Игри на волята“, но заради контузия на крака отпадна малко преди финала, предават от hotarena.net.

„Хелс Китчън“

А докато се готви за сватба, кулинарят продължава да се изява и като водещ на „Хелс Китчън“. Вече втора седмица обаче участници в кулинарното предаване не успяват да завършат нито една резервация в ресторанта на готвача.

Довечера една срещу друга за оставане в „Кухнята на Ада“ ще се изправят Галя и Соня. Двете са нахъсани за победа, но коя ще надделее, предстои да видим в ожесточения сблъсък тази вечер.

Шеф Виктор Ангелов стяга сватба с половинката си Наталия сн. hotarena.net

Шеф Виктор Ангелов стяга сватба с половинката си Наталия сн. hotarena.net

А напрежението ще е спътник и на мъжкия и на женския отбор в резервацията тази вечер заради ВИП гостите, които ще гостуват в предаването. Жени Калканджиева и приятелки, и Тити Папазов, заедно с част от шампионите на България по баскетбол, ще са почетните гости в „Кухнята на Ада“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар