Стефан Софиянски се състари от тревоги (Бившият кмет се поболя – Снимки)

Стефан Софиянски се състари от тревоги (Бившият кмет се поболя – Снимки)
5 (100%) 2 votes

Бившият кмет тръгна по доктори, след ареста на зет  му неволите го съсипаха

Стефан Софиянски явно е закъсал със здравето. Бившият столичен кмет го нападнаха такива неволи в последно време, че не е никак чудно, че са му се отразили зле на физическото състояние.

Най-напред сватът му Васил Божков се покри в Дубай, след като лъсна, че е крил данъци с години наред. Черепа бе арестуван в Абу Даби и сега е в очакване дали местните власти ще решат да го върнат в България.

Миналата седмица пък в ареста попадна зет му Антон Божков. Който е съпруг на дъщеря му Ива. Синът на хазартния бос се сдоби с обвинение за пране на пари по поръчка от престъпната група, за ръководител, на която е сочен баща му.

Тази заран Софиянски бе забелязан от фотографите на ПИК да се насочва към ВМА като на вид бе много кахърен. Освен, че бе притеснен бившият столичен градоначалник бе състарен и му  липсваше оная емблематична усмивка, която преди години не слизаше от лицето му.

Бившият градоначалник изглежда съсипан
Снимки: ПИК

Екскметът се измъкна от луксозното си Волво и влезе в елитната медицинска клиника за преглед.

Преди една седмица Софиянски призна пред ПИК, че е много притеснен от случващото се със семейството му. Особено за дъщеря си Ива, която има две малки деца от сина на Васил Божков.

Вчера Ива Божкова се появи в залата на спец съда, където се гледа мярката за неотклонение на Антон.  Като успокояваше мъжа си, държейки го за ръка. След решението на съда за пускане под гаранция от 1 млн. лева тя бързо се измъкна от залата с един от адвокатите и не коментира нищо, предават от ПИК.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

3 коментара to “Стефан Софиянски се състари от тревоги (Бившият кмет се поболя – Снимки)”

 1. наблюдател

  мар. 05. 2020

  Този има пари, не само от Божков. Затова многото пари не правят хората щастливи, а създават повече грижи.

 2. непознат

  мар. 06. 2020

  Този има пари. И той колко открадна сам си знае. Ама не иска имането да секва. Хак му е на МАЗНИКА. Нищо му няма. Тези които окрадоха България ще теглят. Бог ще ги накаже. Всяко нещо има край. Ако започне бившия Главен прокурор Филчев за разказва за този мошеник и в кардиологията може да влезе. Нека им. Той грозен и щерката му грозна.

 3. Анонимен

  мар. 16. 2020

  това е поредната мошенгия за източване на парите на хората с наднормено тегло

Добавете коментар