Илиана Раева в приказна фотосесия с бременните си щерки (Вижте Славея и Виолета с коремчета)

Илиана Раева в приказна фотосесия с бременните си щерки (Вижте Славея и Виолета с коремчета)
1 (20%) 1 vote

Златното момиче в очакване на още две внучета сияе от щастие

Илиана Раева дари двете си бременни щерки с приказна фотосесия. Славея и Виолета се снимаха с наедрели коремчета заедно с известната си майка.

От снимките, които и трите дами разпространиха в социалната мрежа лъха много уют и още повече любов. Голямо щастие ще сполети спортната фамилия на Наско Сираков и Илиана скоро. Те ще станат баба и дядо за втори път и то не на едно, а на още две внучета.

Истиснко женско царство в дома на Илиана Раева
Снимка: Фейсбук

Илиана, Славея и Виолета споделиха снимките, които са професионално направени от Пейо Ст. Пеев  в социалната мрежа като и трите пишат, че това са уловените мигове от тяхното женско царство, предават от hotnews.bg.

Славея Сиракова е в очакване на момиченце. Това обяви самата тя още след нова година. Сестра й Виолета, която има също момиченце, което е кръстено на прочутата си баба също е в напреднала бременност. Тя не е споделяла какъв е пола на бъдещото й дете, но нищо чудно женското им царство да се увеличи с още две малки госпожици.

За бременната Славея Сиракова сватбата тепърва предстои
Снимка: Фейсбук

По-малката дъщеря на Златното момиче се омъжи за футболиста Георги Коруджиев миналата година. За сестра й Славея сватбата предстои, но първо ще роди дъщеричката си.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар