Кейти Пери шашна с новина: С Орландо чакаме бебе!

Гласувайте за статията

Кейти Пери шашна с новина, чакат бебе с Орландо Блум

Кейти Пери е бременна и изненада феновете с тази си новина. Изпълнителката се похвали във видеоклип с бъдещия си наследник. Първоначално Кейти заблуди почитателите си, че новината е фалшива, но после призна, че ще става майка. „Ох, толкова съм облекчена, че повече няма да влача онези огромни чанти“, каза певицата.

 

Тя сподели, че отдавна искала да изненада почитателите си с хубавата новина, но до момента не й се отдавала никаква възможност. В крайна сметка обаче Кейти успяла да намери начин да зарадва феновете — като им съобщи за бебето в песен.

В социалните мрежи Кейти призна, че двамата с Орландо Блум са много щастливи. „Има и още една изненада за момчетата, но ще я поднеса по-късно“, каза още певицата.

Изпълнителката сподели още, че е изключително развълнувана и притеснена от предстоящото раждане, но двамата с мъжа й много искали дете и най-накрая се решили. От суеверие обаче двойката пазела събитието в тайна. На Кейти все пак й се наложило да се справя с куп препятствия покрай това.

„Беше доста нелепо. Постоянно носех чанта пред себе си и си давах сметка, че в един момент, все пак ще ми се наложи да си покажа корема“, казва още певицата.

Кейти осъзнала, че ще стане подозрителна, ако не вземе мерки. Затова и съобщила за събитието по този начин.

Двамата с Орландо очакват детето през лятото и нямат търпение да го посрещнат.

Кейти Пери е бременна сн. You Tube

Кейти Пери е бременна сн. You Tube

Актьорът вече има един син — Флин, от бившата си съпруга Миранда Кер. Кейти също има един брак зад гърба си — с комика Ръсел Бранд. Двойката обаче се раздели след по-малко от година. Доста време изпълнителката отказваше да се омъжи, но най-накрая откри сродна душа. И си позволи да вярва в щастието завинаги. Явно Орландо наистина я е убедил, че ще е винаги до нея, щом се е съгласила да му роди и дете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар