Фики Стораро празнува рождения си ден с щур купон и българския трибагреник!

С български трибагреник, френско шампанско и италиански колбаси отпразнува рождения си ден Фики Стораро. Певецът е роден навръх 3-ти март и поля повече от пищно празника си. [caption id="attachment_621224" align="aligncenter" width="300"]Фики Стораро Фики Стораро празнува с българското знаме[/caption] Потомственият чалга изпълнител е известен с пищните си тържества - абитуриентски бал със стотици звездни гости, тузарска сватба, на която му кумуваха Галена и Галин.

А накрая и рожден ден, който събра на една маса поп, хип - хоп и чалга звездите. И вместо да се карат кой е по-по-най в музиката, всички заедно пиха, пяха и танцуваха хора до сутринта.

Фикрет Тунчер Фикрет, както е истинското му име, събра в столична кръчма приятели и колеги, които купонясваха до малките часове на нощта. Певецът дори успя да накара колегите си от поп музиката Дара и Галя от „Каризма” да се разкършат на дансинга под звуците на чалга. Личният празник на Фики съвпадна с 3 март и мина в духа на националния празник. Байраци се развяваха до несвяст, пееха се патриотични песни, а в един момент Фики се окичи със знамето, макар и на обратно. И въпреки че символично обяви война, поставяйки трибагреника с червения цвят най-отгоре, той изкара няколко песни в този вид. Иначе масите се превиваха от френското шампанско и италианските колбаси, чиито цени достигат космически стойности. Липсваше само руската водка, за да бъде празникът на Фики окончателно интернационализиран. По всяка вероятност певецът е спестил за тях от хонорарите за певци, тъй като колегите му цяла вечер не пуснаха микрофона и не спряха да му пращат музикални поздрави. На сцената се изявиха Тони Стораро, Емрах, Софи Маринова, Бонка и още куп знайни и незнайни творци, пише "България днес". Софка не спираше да се радва на рожденика - гушкаше го, раздаваше целувки, призна, че много го обича, тъй като Фикрет е израснал пред очите й. „Да живее България!” крещеше от своя страна Бони, която танцуваше с Дара народни песни. „За мен България е над всичко! Горд съм, че съм роден точно на 3 март!”, сподели и Фики. В момента певецът е абсолютна сензация в „Капките”. Той спечели първите две предавания и записа от раз две победи. Стораро - младши обаче обеща да покаже още различни стилове на пеене и образи, и не крие, че това е голяма емоция за него.