Страховете на Анджелина Джоли съсипаха брака й с Брад (Вижте истината за развода)

Снимка: newsyou.info
0

Манията и страховете на Джоли са причина за развода, а не пиянството на Брад Пит

Бракът на Анджелина Джоли и Брад Пит най-неочаквано се разпадна през 2016г. Причината за този изненадващ развод според западна медия са тревожното състояние на актрисата както и желанието й да се самоунищожи.

Снимка: newsyou.info

Анджелина Джоли бе уверена, че нито един мъж не е достоен да му се има доверие. Това започна от детството й когато баща й Джон Войт напусна семейството им. Следващата връзка на майка й също не бе успешна. Което се отрази на бъдещата звезда.

В своите предишни връзки Джоли бе склонна да измени и предаде партньора си. Докато Брад Пит се оказа постоянен в своите стремежи. Всъщност това не попречи на Анджи редовно да му устройва сцени на ревност и да се съмнява в искреността му.

Не малка роля за отворената пропаст между тях изигра дъщеря им Шайло. На която от най-ранна детска възраст актрисата даваше само играчки за момчета. Както и да носи мъжки дрехи. В края на краищата обърканата девойка сама поиска да я наричат Джон. Майка й дори изрази готовност в бъдеще да я подкрепи при смяна на пола.

Докато Брад Пит мълчеше през това време неговата майка реагира бурно не се съгласи с възпитанието на снаха си. В последствие и по-малката Вивиан започна да се държи по същия начин.

Преди няколко години холивудската звезда си отстрани яйчниците заради страх от рак. Но това се отрази на външния й вид и тя загуби визията си на секссимвол, предават от newsyou.info.

Политическите амбиции на Джоли също са един от факторите за разпада на семейството. Тя искаше да включи Брад в своя бизнес проект като го сложи на политическа позиция. Актьорът не оправда надеждите на съпругата си, не поиска да напусне Холивуд, с което допринесе за раздялата.

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.