Взрив: Андреа отговори на Рачков и Зуека за обидата в „Капките“! (виж тук)

Взрив: Андреа отговори на Рачков и Зуека за обидата в „Капките“! (виж тук)
5 (100%) 2 votes

Андреа отговори на Димитър Рачков и Зуека, които я обидиха в „Капките“!

„Няма лоша реклама”. Тази максима изповядва Андреа, която вчера вечерта написа дълъг пост в социалните мрежи по повод „Две капки вода”. В шоуто водещите Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека се бъзикаха със залитането й по фотошопа.

Андреа

Андреа отвърна на удара на Рачков и Зуека

Те показаха макети на големи дупета на известни дами, сред които Кардашиян и Гери-Никол. В края на смешката дойде ред и на задните части на Андреа, които бяха най-малки. „Те изглеждат така след фотошоп”, обяви водещият.

В отговор Андреа обясни, че не се е засегнала. Тя обаче не пропуска да ухапе двамата водещи за възрастта им, като обяснява, че е израснала с техните изяви. Ето какво написа едно към едно Андреа:

„Искам да благодаря на Димитър Рачков, когото винаги съм харесвала и възхищавала на таланта му! Както и на Зуека, с когото израснах по времето на “Каналето”, което обожавах, също и неговата игра в него.

Цялото ми семейство винаги се е забавлявало на актьорската ви игра! Но най-вече благодаря на г-н Халваджиян, който за пореден път успя да направи една великолепно забавна шега!

Разбира се на мой гръб, но това по-скоро ще приема за комплимент отколкото за обида. След като вдигането на рейтинг на нечий гръб е задължително в шоубизнеса. Мисля, че съм горда, че избрахте моя! Поздрави и целувки!”, написа Андреа.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар