Вижте порасналия Борил на Диляна Попова и Асен Блатечки!

Гласувайте за статията

Диляна Попова и Асен Блатечки показаха порасналия си син Борил!

Навръх националния празник 3-ти март Мариан Вълев, Башар Рахал и много други актьори и звезди от шоубизнеса уважиха премиерата най-новия български филм „Останалото е пепел“.

Диляна Попова

Диляна Попова и Асен Блатечки показаха сина си

Събитието се състоя в Park Center и събра целия актьорски и бекстейдж състав на филма, плюс много гости от съвременната българска кино сцена.

Историческата драма, посветена на живота на яркия български политик и финансист Атанас Буров. Чиято роля изиграва Асен Блатечки, тръгва по кината от 6-ти март.

На официалната премиера присъстваха освен Асен Блатечки и Диляна Попова с малкия си син Борил. И всички останали участници в кино продукцията, сред които Нейтън Купър, Неда Спасова, Пламен Манасиев, Петър Райжеков, Свежен Младенов и други.

Режисьорът Георги Костов и продуцентът Христо Христов се погрижиха да посрещнат и въведат в кинозалите всеки един от многото посетители, които си отделиха специално време в празничния ден, за да посетят прожекцията. Купонът се пренесе в бар „Каше“, където почти не остана празно място.

Ето го порасналият сладур

„Останалото е пепел“ разказва за любовна история, която се развива между съдбите на героите на Диляна Попова (Мария) и Асен Блатечки. Който влиза в ролята на прочутия банкер и политик Атанас Буров.

За да вземе интервю от Буров, в София пристига американският репортер Джордж Смит, в чиято роля е Нейтън Купър.

Американецът попада в поредица от интересни ситуации с неочаквани развръзки, романтична изненада от съдбата . И доста обрати, които оставят следи за цял живот.

След години Джордж (в ролята Бен Крос) се завръща към своите спомени, за да разкаже събитията от онези години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар