Христо Калоферов изуми всички (Вижте с какво се запаси)

Гласувайте за статията

Христо Калоферов много държи на хигиената

Водещият на Нова телевизия Христо Калоферов се запаси яко. Но не с консерви и други провизии, ако дойде коронавирусът, а с … чорапи. Лъчезарният журналист буквално остави столичен магазин без нито един чифт топлинки.

Калоферов изкупил цели 40 чифта, за да си има за по-дълго време. Журналистът много обичал да носи нови чорапи и решил да си вземе за месец напред. Асеновградчанинът не слагал чифт, който вече е използвал веднъж. Според него, така той можел да се предпази от инфекции и заболявания по краката и ноктите.

Христо Калоферов държал много на хигиената. Новинарят имал фобия от мръсотия и бил вманиачен на тази тема, пише „България днес“.

Пазаруващите в магазина останали без думи, виждайки Христо Калоферов да мъкне в кошницата си само чорапи. Водещият на новините на Нова телевизия събрал всички погледи на касата, щом поставил покупките си. На лентата била наредена камара от чорапи и нищо друго.

„Малко тъпо се получи. Народът с по два кашона брашно и касите олио на опашката, ме гледаше все едно съм извънземно. И всичко това, само щото съм си купил някакви си 40 чифта чорапи“, казва усмихнатият водещ от Нова тв.

Топжурналистът обаче продължава да крие личния си живот. Слуховете го спрягат с не една или две мадами от нюзрума на частната телевизия. Синеокият красавец се води за един от най-желаните ергени у нас. Но дали има половинка до себе си, или не, едва ли ще разберем.

Христо Калоферов се запаси с чорапи сн. hotarena.net

Христо Калоферов се запаси с чорапи сн. hotarena.net

Христо Калоферов е категоричен, че няма да коментира личния си живот. „Мразя да коментирам личния си живот. Това е мое право. И аз не искам да го правя“, заявява синеокият водещ на Нова телевизия за личния си живот и отказва да разкри има ли жена до себе си, и ако „да“, коя е тя. Но

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар