Децата на Анджелина Джоли не искат да приличат на майка си (Какви са целите им в живота?)

Децата на Анджелина Джоли не искат да вървят по стъпките на майка си сн. Уикипедия
0

Анджелина Джоли не иска да кара децата си да правят нещо против волята им

И Анджелина Джоли, и Брад Пит са актьори, но по всичко личи, че техните деца не искат да следват стъпките на родителите си. Според „Bang Showbuzz“ и шестте има деца – Мадокс, Пакс, Захара, Шайло, Нокс и Вивиън имат други планове за живота си. Наследниците на Анджелина и Брад имат различни цели и предпочитат да се посветят на хуманитарните дела, вместо да се пробват в киното.

Изданието пише, че Анджелина Джоли дори се опитала да ги убеди да участват в последния й филм „Господарката на злото 2“. Но никой от тях не проявил дори и минимално желание. Най-малката дъщеря на Анджелина – Вивиън, участва в „Господарката на злото“ от 2014-та година. Тя влиза в ролята на малката Аврора, която се играе от Ел Фанинг в по-голямата част от филма. Въпреки това малката е била категорична, че не иска да участва в продължението на филма.

„Вивиън все още не може да повярва, че съм я направила принцеса. Харесва гащеризоните си, не мога да я облека в рокля“, споделя Анджелина Джоли пред списание „People“ за участието на дъщеря й в първия филм.

Най-големият син на актрисата се записа в колеж в Южна Корея. А Анджелина Джоли казва, че страшно се гордее с него и се радва, че е станал такъв добър човек. „Той е умен и следва мечтите и целите си, но е и доста див – колкото и балансиран да е, все пак си направи татуировка“, казва още актрисата за сина си.

Децата на Анджелина Джоли не искат да вървят по стъпките на майка си сн. Уикипедия
Децата на Анджелина Джоли не искат да вървят по стъпките на майка си сн. Уикипедия

За нея е важно децата й сами да изберат по кой път искат да поемат. Затова актрисата не смята да кара своите наследници да правят нещо против волята и желанията им, пише lifestyle.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.