Григор Димитров с мили думи към Мария Шарапова (Вижте повече за отношенията между тях)

Григор Димитров с мили думи към Мария Шарапова (Вижте повече за отношенията между тях)
5 (100%) 1 vote

Григор Димитров подкрепи решението на Мария Шарапова

Григор Димитров подкрепи бившата си половинка Мария Шарапова. Миналата седмица тя обяви решението си да прекрати своята тенис кариера. 32-годишната рускиня е категорична, че отваря нова страница в живота си и повече няма да се върне на корта.

А тази новина успя да развълнува не само феновете на Маша, но и нейните колеги. Те изразиха своята подкрепа и съпричастност, знаейки колко е трудно да се вземе подобно решение, след като си посветил години наред на спорта. Но винаги идва този момент.

Григор Димитров, който е не само колега, но и бивш дългогодишен приятел на Шарапова, също се включи във вълната от подкрепа към нея. „Нищо друго, освен любов и уважение за Шарапова“, каза той преди поредния си мач в Акапулко. „Имам толкова много да кажа, но не му е тук мястото. Мария е тази, която е“, допълни той.

Уважение

Очевидно двамата бивши са запазили добрите отношения и уважението помежду си след края на връзката си, което е похвално. Както самият Гришо потвърди за пореден път, те са си останали „страхотни приятели“.

Григор Димитров е категоричен, че с каквото и да се захване неговата бивша любима Мария Шарапова, ще го направи по най-добрия възможен начин. Затова той е сигурен, че тепърва ще чуваме често името й, макар и не свързано с успехи на тенис корта, пише „Tennis World US“, предават от lifestyle.bg.

Григор Димитров подкрепи решението на бившата си да се откаже от тениса сн. Инстаграм

Григор Димитров подкрепи решението на бившата си да се откаже от тениса сн. Инстаграм

Миналата седмица Мария обяви, че слага край на кариерата си на корта като публикува своя детска снимка в социалната мрежа Инстаграм. „Тенисът ми показа света и ми показа от какво съм направена. С него тествах и измервах растежа си. Така ще бъде и в бъдеще – каквото и да избера за следващата глава от живота си, за следващия връх, все така ще продължавам с тласък. Ще продължавам да се изкачвам. Ще продължавам да раста. Тенис, казвам ти сбогом“, написа бившата половинка на Димитров към кадъра.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар