Бомба: Зуека открадна гащите от Камелия! (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Зуека открадна идеята с гащите от Камелия!

Гащи ще развяват в българския телевизионен ефир, при това в най-гледаното време. В първия епизод на „Гласът на България” Камелия получи гащи с лика на Влади Ампов – Графа, дискретно показващи се от двата крачола.

Зуека

Зуека се появи със същия номер, както и Камелия малко по-рано

Както само тя умее, певицата ги размаха от стола си на треньор пред всички зрители с дяволита усмивка. Заигравката между двамата с долното бельо веднага се пренеси във втория епизод на „Като две капки вода”.

Водещият Васил Василев – Зуека се показа по наполеонки с образа на продуцента Маги Халваджиян, пак на всеки един крачол. Портретът на арменеца бе огромен за разлика от този на Графа. Но не остави никакво съмнение, че сценаристите на единия формат крадат идеи от другия.

В интерес на истината трябва да признаем, че водещите на Капките и друг път са оставали по гащи на сцената, но този път не вярваме съвпадението да е случайно.

Ето я и Камелия с гащите с лика на Графа

Надяваме се, развяването на гащи в национален ефир да с сведе до минимум за сметка на по-оригинални смешки, злободневни скечове и най-вече-качествена музика и актьорска игра, защото номерът с наполеонките вече доста се изтърка.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар