Внуците на Стефан Данаилов по стъпки на дядо си (Вижте ги – Снимки)

Гласувайте за статията

Актьорът не дочака собствени, но бе щастлив дядо с внуците на жена си

Стефан Данаилов за съжаление не успя да доживее биологичният му син да го зарадва с внуци. Но винаги е казвал, че тези на жена му Мария са му като родни. Това са децата на доведения му син Росен Цанков.

Въпреки, че наследниците на половинката му не са негова плът и кръв Ламбо бе с голямо сърце и ги обичаше сякаш са негови. И макар, че нямат биологична връзка с Мастера и Александра и Виктор са тръгнали по пътя на изкуството. Явно, че времето, прекарано с дядо им е повлияло.

По време на тийнеджърските им години големия български актьор се косеше, че нямат интерес към театъра и не стъпват в него. Само, че днес и двамата косвено са свързани с призванието, на което той отдаде живота си.

Виктор – внукът на Стефан Данаилов
Снимка: ПИК

Виктор се изявява като един от най-талантливите млади оператори. Сега работи в компанията на известния Димитър Митовски, който създаде култовия сериал „Под прикритие”.

Дебюта си Вики направи по време на снимките на „Стълклен дом” където дядо му бе с централна роля.

Внучката на Стефан Данаилов – Александра
Снимка: ПИК

Внучката на Данаилов Александра е отдадена на рисуването. На работа е в младежко радио.

Между впрочем Виктор и Алекс са близнаци. Те са наследници на Росен Цанков, който е син на Мария от брака й с Вили Цанков. Синът е завършил операторско майсторство в НАТФИЗ, но сега се занимава с продуцентска дейност.

След като Мастера почина се появиха спекулации за неговото завещание. Приживе актьорът бе казал, че ще остави на всяко едно от децата си по нещо. И макар Владо да е негов титуляр Ламбо се е погрижил и за доведения си син, които бе плътно до него в края на живота му, предават от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар