Ани Цолова с космически хонорар като лектор

Ани Цолова с космически хонорар като лектор
5 (100%) 1 vote

Ани Цолова прибира космически хонорар като лектор

Откакто не се изявява в ефир, Ани Цолова се изявява като лектор. Справка на „Ретро“ установи, че за 1-дневно обучение по публична реч, тя прибира космически хонорар.

Обученията се провеждат от нейната фирма „Говори, за да те видят“, която стартира дейност, след като водещата бе отстранена от Нова телевизия.

В момента тече шумна рекламна кампания в социалните мрежи, където Цолова рекламира предстоящите си семинари на 21 март и 4 април.

Обучението продължава 10 часа. През този период има и няколко почивки. Желаещите да слушат лекциите на журналистката трябва да заплатят 350 лева с ДДС. Ани Цолова предлага и опция за ранно записване, при което сумата пада на 290 лева с ДДС.

В цената, равняващата се на семестриална такса за обучение по журналистика във всеки български университет, влизат аудио-визуални примери, тренинги и ситуационни игри, кетъринг – обяд и кафе паузи, учебни материали.

Проста сметка показва, че при десет ученика, Цолова ще прибере 3 500 лв за 10 часа. Тя има разходи единствено за наем на зала и за кетъринга. Семинарите й се провеждат в зала на „Цариградско шосе“ .

Очевидно бизнесът на Цолова върви добре, тъй като тя самата не спира да се хвали в мрежата и да благодари на учениците си за доверието, което й гласуват.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар