Бойко Борисов: Подвигът на Шипка завинаги остава в паметта и сърцата ни!

Бойко Борисов честити Трети март на целия народ
1

Бойко Борисов отбеляза Националния празник!

Премиерът Бойко Борисов честити Трети март на всички българи. Днес е голяма дата в нашата славна история.

Ето какво написа министър-председателят на България във Фейсбук:

Бойко Борисов
Бойко Борисов честити Трети март на целия народ

„С чувство на дълбоко уважение към всеки от Вас Ви поздравявам по случай Националния празник – 3 март. Отбелязваме 142-та годишнина от Освобождението на Отечеството и почитаме паметта на всички герои, дали живота си за свободата на България. И днес продължаваме да следваме техния завет, че нашето място е сред развитите демократични държави като горда и свободна нация.

Подвигът на Шипка е ярък български символ и той завинаги остава в паметта и сърцата ни. Той ни дава кураж да се справяме с днешните предизвикателства, за които повече от всякога са нужни дипломация и разбирателство, мъдрост и разум, съзидателност и такт. Оптимист съм, че народът ни е единен и заедно ще продължим всеки ден да работим за просперитета на България. Вярвам, че родолюбието ни обединява повече от всичко и ни пази от всякакви опити за разделение на българското общество.

България днес не воюва с никого. Нищо от миналото не е забравено, но трябва да работим, за да не се повтори. Не само защото българските опълченци са гарантирали с живота си нашата свобода, но и защото близо век и половина по-късно, националната ни кауза остава благополучието на България. Отговорността ни за бъдещите поколения ни задължава да се държим достойно, да бъдем отговорни и да помним, че нищо даром не сме получили, а е нужен много труд и постоянство, за да пребъде нашето Отечество.

Честит празник!“

1 коментар
  1. Питанчо казва

    Абе, бат’Бoйкo, искам да те попитам нещо: Абе, ти, като един „обгърнат от всенародната любов“ политик докога ще се криеш като мишкa????? Защо през последните пет-шест години не сме те видяли на нито едно всенародно мероприятие, бе???? Ела, покажи се, помахай на „мат’ряла“, а ние ще те замерим с яйца и домати !!!!!! Страхливец такъв !!!!!!!!!!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.