Юксел Кадриев си навлече завистта на колегите си

Юксел Кадриев си навлече завистта на колегите си
5 (100%) 1 vote

Юксел Кадриев успя за пореден път да си навлече гнева на колегите си

За пореден път Юксел Кадриев успя да си навлече гнева на колегите си. Водещият на новините, който постоянно прави гафове в ефир, се уреди с по-висока заплата. Той успя да си издейства повишение на заплатата, макар и минимално.

Юксел Кадриев вече се разписва на фиш за заплата за 7000 лева, научи HotArena.

Той е успял да се договори с ръководството на Би Ти Ви за увеличение на заплата със 100 лева. Въпреки, че сумата е минимална, увеличението на неговата заплата е предизвикало завист сред колегите му.

Всеизвестен факт е, че Юксел Кадриев няма журналистическо образование. Той е завършил е специалност „Публична реч” в НАТФИЗ. Това е една от причините колегите му в частната телевизия да го недолюбват. Много от тях са на мнение, че те самите са по-достойни да четат новините.

46-годишният телевизионер, който е родом от Оряхово, е изключително доволен от повишението на заплатата си. Юксел Кадриев е известен със спестовността си. Той харчи единствено за храна и алкохол. Екранният партньор на Виктория Петрова не е фен на луксозния начин на живот. Той никога не парадира със скъпи вещи, дрехи и коли, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар