Жорж Башур сложи край на спекулациите за отношенията му с Емилия

Жорж Башур сложи край на спекулациите за отношенията му с Емилия
5 (100%) 1 vote

Край на спекулациите за отношенията на Жорж Башур и Емилия

Очевидно драмата между Емилия и съпруга й Жорж Башур вече е приключила. Бизнесменът сложи край на спекулациите с това, което направи. Припомняме, че на 19 февруари Башур взе изненадващото решение да изтрие профилната си снимка от сватбата му с Емилия.  След това той сподели странен статус в мрежата: „Всичко има начало, но има и край. Може да не е желан, но е край!”.

От думите му стана ясно, че той визира отношенията си с Емилия, тъй като изтри не само профилната си снимка с нея, но и всичките им общи снимки. След това бизнесменът изчезна от мрежата.

Посланието му озадачи последователите им в мрежата. Емилия запази мълчание. Но проговори в шоуто на Николаос Цитиридис. Певицата разочарова зложелателите си и категорично отрече слуховете за раздяла между нея и съпруга й.

Тя отказа да обясни с подробности какво се случва между двамата, но заяви единствено, че не иска да говори за „филмите, които понякога се въртят в главата на мъжа й”.

Очевидно двамата са се сдобрили, пише Хот нюлс. Точно 10 дни след като изтри сватбената си снимка, Жорж Башур отново сподели фотос с Емилия.

Вчера певицата пожела на последователите си в мрежата да даряват с любов близките си хора.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар