Сестрата на Коби Брайънт почете брат си по уникален начин (Снимка)

Гласувайте за статията

Сестрата на Коби Брайънт Шария почете брат си и Джиана

Сестрата на Коби Брайънт почете паметта на брат си и на Джиана по уникален начин. Всички говорят за меко казано неприемливите действия на на служителите на полицията в Лос Анджелис, свързани с катастрофата, в която Коби Брайънт загуби живота си. В нея загинаха още дъщеря му Джиана и още седем души, сред които и пилотът на самолета.

Повече от месец след смъртта на баскетболиста все още има доста неизвестни около причините за катастрофата. Властите активно работят по случая, но се оказва, че има и злоупотреби. Според източници на TMZ, няколко заместници на на окръжния шериф на Лос Анджелис, които са били на мястото на катастрофата, са заснели какво са видели там.

Но не само за работни цели, а за лични нужди. Дни след смъртта на Коби Брайънт са показали снимки от катастрофата на баскетболиста на момиче в бар с цел да го свалят. Същите снимки, намиращи се на личните им телефони, са били разпространени и из полицейското управление.

Недоволство

А тези новини предизвикаха вълна от недоволство в социалните мрежи. Повечето хора смятат, че полицията не си е свършила работата, а по този начин не показват уважение към Коби Брайънт и останалите жертви на катастрофата. Не са малко и тези, които определят тези действия като гавра.

Съпругата на Коби Ванеса публикува официално становище по въпроса в социалната мрежа Инстаграм. В него се казва, че веднага след катастрофата тя помолила шерифа лично да се ограничи достъпа на журналисти и фотографи до мястото, за да се запази паметта на жертвите. Това обаче не е било спазено чрез разпространените от полицаите снимки.

Сестрата на Коби Брайънт почете по уникален начин брат си и Джиана сн. Инстаграм

Сестрата на Коби Брайънт почете по уникален начин брат си и Джиана сн. Инстаграм

Преди да се разчуе за това обаче, Ванеса Брайънт използва профила си в социалната мрежа Инстаграм, за да покаже как сестрата на Коби – Шария, е решила да почете него и Джиана. Шария си е направила доста голяма татуировка на гърба, която включва номерата, с които Коби и Джиана играеха – 24 и 2. Те са обградени от черна мамба, защото точно такъв беше прякорът на Брайънт, образувайки символа за безкрайност, пише lifestyle.bg.

 

View this post on Instagram

 

(My sister-in-law got this cool tattoo to honor #GigiBryant and #Kobe) ❤️❤️ 2~24 forever. Love you @shariawash – ❤️

A post shared by Vanessa Bryant 🦋 (@vanessabryant) on

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар