Оперираха Стефан Диомов по спешност

Гласувайте за статията

Няма търпение да яхне отново колелото си

Известният композитор Стефан Диомов бе опериран по спешност.

Причина за операцията били адските болки, които го измъчвали. Те пък били породени от дискова херния. Към днешна дата Стефан Диомов все още се възстановява от интервенцията.

Стефан Диомов

Няма търпение да яхне отново колелото си

„Слава, Богу, вече съм по-добре. Миналата година беше тежка за мен – оперираха ме, не съм възстановен напълно, но се подобрявам с всеки изминал ден. Надявам се в скоро време да съм здрав на 100 процента. За моя радост, нямам други болежки. Все още изпитвам желание да правя песни. Не съм се отказал от това, въпреки че навърших 75 години“, споделя Стефан Диомов в интервю пред седмичник.

За юбилея си на 16 февруари той събрал приятели и ги почерпил в заведение. Получил много поздрави по телефона. В чест на годишнината си смята да издаде троен диск с 60 от най-известните си песни. Това ще стане до края на 2020 г. Композиторът даже вече е планирал и датата за промоцията – 14 декември, когато ще организира Коледен концерт в операта в Бургас.
Диомов е и запален фотограф и никога не напуска България без камерата си. На 1 юни ще направи изложба в Морската градина на своя роден град с 54 свои кадъра.

Композиторът чака с нетърпение да се затопли времето, за да яхне любимия си велосипед.
„През студените месеци колелото ми липсва. Движението и избягването на стресови състояние са много важни за здравето, но храненето е най-важно“, отсече още Диомов, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар