Сестрата на Слави Трифонов шокира всички

Гласувайте за статията

Въпреки всеобщата тревога, те решили да не анулират резервацията си

Сестрата на шоумена Слави Трифонов – Петя, шокира всички.

Оказва се, че каката на Слави Трифонов се е озовала в центъра на коронавируса.

Тя заминала на пътешествие в Меката на опасния вирус – Азия, като заедно със съпруга си Влади и сина им Теодор посетили екзотичен Виетнам.

Слави Трифонов

Въпреки всеобщата тревога, те решили да не анулират резервацията си

Преди дни Петя е споделила снимки от пътуването им до островната държава. От фотосите се вижда, че тримата изглеждат доволни и щастливи от чудесата на природата там, въпреки паниката около коронавируса и мрачното и хладно време, което ги заварило.

Каката на Слави Трифонов и нейният съпруг, са медицински лица. Те от дълги години работят в една от плевенските болници. Били отлично информирани за рисковете от пътуването до Азия и следели щателно новините около епидемията. Въпреки всеобщата тревога обаче решили да не анулират резервацията си и да не изгарят с крупната сума от няколко хиляди лева, която заплатили на туроператор.

Тя обожава да пътешества

Каката на Трифонов, за разлика от самия него, обича да пътешества и вече може да се похвали с печати в паспорта си от десетки държави из цялото земно кълбо. Често на далечните воаяжи я придружава и тяхната майка Здравка. На достолепна възраст, тя успяла да се потопи в лукса на някои от най-скъпите курорти по света. Напоследък обаче не се чувствала във форма за чак толкова далечни дестинации, защото имала високо кръвно. Освен това предпочитала да не зарязва домакинството и къщата за дълго.

В Плевен, където живее родата на Слави Трифонов шушукат, че едва ли сестра му Петя би могла да си позволи даже почивка в Гърция с ниската заплата, която получавала като рентгенова лаборантка.
„Добре, че е Слави да дава пари, че да си живеят живота като баровци“, коментират плевенчани по адрес на каката на Трифонов и нейния мъж.

Не е тайна, че на издръжка на чалга месията е и неговият племенник, който се спряга за потенциален наследник на богатството му. По желание на вуйчо си Теодор е студент в престижен университет в чужбина. След като завърши висшето си образование и се върне у нас, вероятно ще заеме ръководна позиция в някой от бизнесите на чалгаджията, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар