Азис втрещи: Аз съм празен, сив, черен човек! (виж изповедта му)

Гласувайте за статията

Азис признава, че е един самотен и тъжен човек!

„Аз съм един изключително тъжен, самотен, тих и стоящ на тъмно човек”, споделя Краля на фолка. Азис се изживява като Майкъл Джексън на чалгата. Това стана ясно при последната му медийна изява при Мондьо, в която на този въпрос, кралят на фолка отговори:

Азис

Азис успя да разтърси с тази изповед

„Той е цветнокож, хомосексуален, дискриминиран, женствен, талантлив… да, може да се каже.” Всъщност Васил, както е истинското му име, е доста различен от сценичния си образ. Хитовият изпълнител води доста затворен начин на живот и контактува с отбран кръг от хора.

„Аз съм един изключително самотен, тъжен, тих и стоящ на тъмно човек. Шизофренно на това, музиката ми е най-красивата, най-щастливата, най-тъжната, пълна с информация, а всъщност аз като човек нямам никакъв код в себе си.

Аз съм празен, сив, черен човек. За мен раздвоение на личността имат хора, които се чувстват еднакво добре в мъжки военни дрехи и на високи токчета”, сподели Азис. И допълни, че ако „отговарял” на своята музика и в живота, сигурно щял да бъде един луд човек. „Щях да съм един Бетовен, Моцарт”, казва той.

Никога не му се е налагало да се бори с някого. От много години „тичал” сам в един коридор и никой не се е появил или пък ако се е случвало да се появи, доста бързо – „хоп” и дърпал назад.

„Грешката не е в това, че съм станал звезда. Смятам, че грешката е, че съм се родил на неправилното място”, споделя Азис.

Пътят му към успеха винаги е бил труден. „През цялото време е една борба с това да ме разберат, да разберат изкуството ми”, казва Васко. Някои разбират музиката му. Той се бори за тези, които вижда, че го харесват, но не могат да го разберат като личност, заради което го „зачеркват”.

В любовта не му се случили много неща. Поне това, което е във филмите, ситуациите, случките, романтиката… Не му се случили, може би защото не е романтичен човек. Не знае дали му харесва, защото никога не му е било романтично.

„Никога не съм бил изоставян… Ама и аз пък и колко любови съм имал. Моля ти се, една, две!”, смее се Азис. Имал е моменти „не мога повече” в личния живот.

Признава, че е чувал е и много грозни думи в любовта. „Циганин. Грозен…. Дори хората, с които съм се обичал, са ми казвали: „Циганин, мръсен”, откровено сподели Азис, цитира вестник Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар