Венци Венц потресе феновете си!

Рапърът и водещ на музикалното предаване „Гласът на България” - Венци Венц, стана баща преди малко повече от година, но няма намерение да се обвързва сериозно с майката Мелани Ширкова. [caption id="attachment_620933" align="aligncenter" width="300"]Венци Венц Венци Венц потресе всички[/caption] Запознати издават, че изпълнителят е зарязал чаровната брюнетка, която го дари с дете, за да се хвърли в обятията на друга – танцьорката Деа Ангелова.

Той не искал да живее с бебето под един покрив и го дундуркал само през уикендите. През останалото време се отдавал на любовни трепети с новата си изгора.

Докато младата майка Мелани се е посветила изцяло на малката Агуая, таткото Венци продължил своя живота постарому. Той неведнъж е споделял, че с бившата му асистентка Ширкова се намират в нетипична ситуация. Рапърът учуди мнозина с признанието, че не е влюбен в нея – свързвали ги само „топли другарски чувства”. „С Мелани сме приятели от години. Един ден тя ми предложи да си направим бебе, аз обмислях идеята известно време и накрая приех. Получи се веднага. Ние не сме стандартно семейство, имаме отворена връзка. Важно е детето, а не какви са отношенията между нас. Днес сме заедно, утре – не, караме я както дойде и няма драми”, разказва татуираният ексцентрик. Когато водещият на „Гласът на България” навършил 30 години, ясно усетил, че е настъпил моментът да стане баща. По това време нямал сериозна връзка и не бил сигурен дали изобщо ще срещне подходящо момиче. Той имаше драматични отношения с бившата адреналинка от „Господари на ефира” Пепи и след нея се оглеждал за друга жена, която да разтупти сърцето му, но напразно. Тогава сценичният партньор на Павел Николов опрял до „услугите” на най-добрата си приятелка и асистентка Мелани, която с готовност се съгласила да му роди дете, без да се обвързва с него в брачен съюз или съвместно съжителство. Заради популярността си Венцислав Чанов, както е истинското му име, не страдал от липса на женско внимание и краткотрайните му авантюри били многобройни, издават хора от обкръжението му.

Когато Ширкова му споделила, че е готова да стане майка, той преценил, че с нея могат да бъдат отлични родители, но не и любовна двойка.

Макар че подкрепял Мелани финансово, рапърът невъзнамерявал да спира с изцепките и нощните забавления. Той продължавал с разюздания начин на живот и безспирните купони. Наскоро дори срещнал нова тръпка в лицето на красивата танцьорка Деа Ангелова.

Представи я официално в социалната мрежа на 14-и февруари – празника на влюбените. „В месеца на любовта няма нищо по-стоплящо от една гореща усмивка”, написа рапърът.

В същото време майката на дъщеря му призна, че преживява труден период с бебе на ръце, но се справя с предизвикателствата благодарение на най-близките си. Изглежда, че Ширкова страда от пренебрежението на Венци Венци и демонстрациите с новата му любов я нараняват, пише вестник Уикенд.