Не е за вярване какво се случва с Деси Банова (ФОТО)

Гласувайте за статията

Бившата синоптичка направо се е стопила

Мнозина не могат да повярват какво се случва с бившата синоптичка от редиците на Нова тв Деси Банова.

Това, което направи силно впечатление от последните снимки от кръщенето на наследника им с Росен Плевнелиев – Йоан, бе фигурата й.

Деси Банова се е стопила покрай грижите за едногодишния им син.
Съпругата на експрезидента организира пищно тържество по случай кръщенето на малчугана, а приготовленията за големия ден буквално я изцедиха.

Деси Банова

Бившата синоптичка направо се е стопила

„Отслабнала е до неузнаваемост. Изобщо не й личи, че е раждала, изглежда чудесно“, коментираха гостите на кръщенето, което се състоя в изискан столичен ресторант.
Деси Банова бе заложила на любимата си дантелена рокля в бяло. За визията й се бе погрижила личната й гримьорка.

Заведението бе декорирано с голям надпис „Свето кръщене Йоан“, с балони в бяло, синьо и жълто. Гостите – над 50 души, бяха почерпени с изискани блюда и голяма 4-етажна торта.

Освен с перфектна фигура, Деси Банова може да се похвали и с доста свежо излъчване. Съпругата на Плевнелиев редовно посещава любимия си салон за красота и полага доста грижи за младежкия си вид.

Близки до бившата синоптичка разкриват, че откакто се родил малкият Йоан, двамата му родители са още по-щастливи. Те често пътешестват из екзотични дестинации, но не натрапват екскурзиите си в социалните мрежи. Винаги са придружавани от щерката на Деси – Йоана, братчето й и тъщата на експрезидента Лили.

Тези дни Деси Банова-Плевнелиева навърши 40 години, но от суеверие не празнува рождения си ден. Вместо това, отново посети салона за красота, където се отдаде на няколко освежителни процедури. Вечерта тя прекарала заедно с майка си и съпруга си в тиха семейна обстановка. По нейно настояване не е получила подарък от нито един от своите близки, включително и Росен Плевнелиев, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар