Ирена Милянкова плете мартеници, за да си докара пари! (още подробности)

Ирена Милянкова плете мартеници с децата си, за да си докарат някой лев допълнително
0

Манекенката Ирена Милянкова се е заела да плете мартеници, така си докарва допълнителни доходи!

Моделът Ирена Милянкова, която преди Коледа се раздели с брокера на невдижими имоти Никола Чолаков, си е намерила странно занимание. Многодетната майка на 6 деца изработвала собственоръчно мартеници, за да заработи някой лев. В плетенето на червените и бели конци се включвал и част от хлапетата й.

Ирена Милянкова
Ирена Милянкова плете мартеници с децата си, за да си докарат някой лев допълнително

Звездата от „Под прикритие” твърдяла, че иска да научи децата си да умеят да майсторят различни неща със собствените си ръце. Истината е, че след раздялата й с бащата на двете й най-малки деца бившият модел трудно се справял с издръжката на наследниците си.

33-годишната Милянкова се е посветила на отглеждането на децата си, които заемат цялото й свободно време. От първия си мъж Росен Чолов – Чолата синеоката красавица има 4 деца.

С Чолаков се запознали преди 4 години покрай общата им работа в агенция за покупко-продажба на луксозни имоти.

Двамата се събраха под един покрив и набързо си родиха още две деца – 4-годишната Виктория и 2-годишната Лилия, пише вестник Уикенд.

След няколко раздели и събирания, двамата решиха да заживеят отделно. А дали на вратата й ще почука трета любов, предстои да видим тепърва.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.