Николаос Цитиридис се изнесе от дома си заради…

Гласувайте за статията

Стандартът му на живот рязко се е повишил

Запознати издават, че водещият на новото вечерно шоу на Би Ти Ви – Николаос Цитиридис, се е изнесъл от дома си.

Те посочват, че откакто изгря в ефира на Би Ти Ви, Николаос Цитиридис рязко е повишил стандарта си на живот.

Николаос Цитиридис

Николаос Цитиридис с любимата си Карма в старото му жилище

26-годишният грък е напуснал скромната си гарсониера в крайния столичен квартал „Дружба“ и си е позволил по-скъп апартамент под наем. Това се случва благодарение на тлъстата му заплата в частната телевизия, разкри светското предаване на ПИК TV.

Още в едно от първите си предавания, Николаос Цитиридис показа непретенциозната си квартира. Тя бе разхвърляна типично по ергенски, с вехти мебели, по които личаха следите от ноктите на рижата му котка Карма.

Именно след тези кадри в ефир, от високите етажи на телевизията реагирали. Те били категорични, че не е редно новото лице на медията, чийто лик грее на всеки пети билборд в София и страната, да обитава подобно неугледно жилище. Поради тази причина те съдействали моментално за намирането на нов апартамент.

Според източници от Би Ти Ви, сега Николаос Цитиридис живеел в близост до телевизията, в доста по-приветливо и обзаведено с екстри жилище. Разбира се, и на доста по-висок наем, който обаче вече не е проблемен разход за водещия.

Малко след началото на „Шоуто на Николаос Цитиридис“ се появи информация, че заплатата на комедианта е в размер на 8000 лв. Естествено, сумата не е потвърдена от телевизията официално. Самият той в едно от предаванията си пък побърза да я опровергае под формата на шега, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар